Utvändig handtvätt med avfettning, fälg-rengöring och maskin vaxning samt behandling av yttre plastdetaljer.

Pris 1000 sek

Rubbing, Polering & Vaxning

Utvändig handtvätt med avfettning, fälgrengöring. Rubbing & Polering av karossen (tar effektivt bort tvättrepor samt lindrar och utjämnar andra defekter. Rengör lacken på djupet från oxider, nedfall m.m.), vaxning.

Pris 2000 sek

Lackskydd

Ett exklusivt en-komponents lackskydd innehållande Temperaflex, utan vax. FireGaz är designat för att bevara och skydda lacken, vilket ger en otroligt fin lyster och glans. Hållbarhet av en behandling är 12-18 månader.

Pris 2500 sek

Lackskydd 

Mirror Glaze är vårat vassaste skydd. Mirror Glaze framställs med en teknologi som ger en enastående och hållbar ytfinish. Den skyddar längre än tidigare kända behandlingar. Appliceringen sker med 2-stegsteknik vilket innebär att själva lackskyddet binder permanent med din lack. Produkten är laboratorietestad. Den är 100 % säker på alla lacker, nya som gamla.
Mirror Glaze fungerar lika bra på båtar och flygplan. Det krävs alltid en hel dags jobb med en Mirror Glaze-behandling och efter behandlingen erhåller du ett behandlingscertifikat som är din garanti som bör sparar i bilen till eventuella efterbehandlingar. Produkten är väl beprövad och har funnits på världsmarknaden i över 25 år. Den är helt unik och går inte jämföra med något annat.

Pris 3500 sek

Motortvätt

Motorn & motorrummet tvättas & förnyas samt behandling av plastdetaljer.

Pris 200 sek

Glastech / Glasbehandling

Glastec är ett skydd för bilens rutor. Det verkar genom att man arbetar in medlet i glaset och därigenom ökar tätheten i rutan. Fördelen blir att smuts, insekter inte fastnar lika hårt på glaset som vid en obehandlad ruta. Rutorna blir därför mycket lätta att hålla rena. Vintertid gör Glastec att isbildning inte biter sig lika hårt fast i glaset.
En annan effekt är att vattendropparna ”glider” av rutorna vid körning. Därför behöver torkarna inte användas lika frekvent som hos en obehandlad ruta. Glastec minskar dessutom reflexerna vid mörkerkörning. Studier i USA har visat att reaktionstiden vid körning i regn har minskat med 25%. Hållbarheten är ca: 10-12 månader.
Mer info : www.aquapel.com

Pris 350 se